Lehman, John - Virginia Woolf.

Schrijver:
Titel: Virginia Woolf.
Taal: Nederlands
Uitgever: Haarlem, De Haan
Bijzonderheden: 1980, Gebonden met stofomslag, met foto's, goede staat.
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Virginia Woolf werd in 1882 in Londen geboren; ze pleegde zelfmoord in 1941. Ze wordt als een van de grootste schrijfsters van deze eeuw beschouwd. In deze monografie wordt haar leven als jong meisje beschreven, haar zenuwinzinkingen, haar kontakten met de zgn. Bloomsberry Group, haar huwelijk met Leonard Woolf en hun gezamenlijk opstarten van de Hogarth Press. Gedurende haar huwelijk schreef ze 15 romans die merendeels door de Hogarth Press werden uitgegeven. Bijna elke verschijning van een roman ging gepaard met een zenuwinzinking. Haar onafhankelijke optreden shockeerde veel mensen, maar haar boeken trokken een steeds grotere lezerskring. De schrijver van deze monografie heeft Virginia Woolf persoonlijk gekend en heeft mogen putten uit materiaal in het bezit van familieleden van de schrijfster. Het boekje is voorzien van veel foto's en een tijdtafel. Goede vertaling. (Biblion recensie, C. Meijer.)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lehman, John - Virginia Woolf. Lehman, John - Virginia Woolf.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ProvHof

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ProvHof
  • Na uw bestelling ontvangen u en ProvHof een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ProvHof vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ProvHof kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.