Jansen, Eva Rudy - Het Boeddha-boek: boeddha's, godheden en rit

Schrijver:
Titel: Het Boeddha-boek: boeddha's, godheden en rituele symbolen.
Taal: Nederlands
Uitgever: Havelte, De Weide Hoek
Bijzonderheden: 2003, Paperback, 110 pag., Goed.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De beeldentaal van het boeddhisme is rijk aan symboliek. In landen als Nepal en Tibet is in het bijzonder voor religieuze doeleinden een schat aan kunstwerken geproduceerd. Dit boekje gaat in op de betekenis van de figuren, hun verschillende houdingen, attributen en symbolen. De afbeeldingen die het bevat zijn zeer herkenbaar, en daarmee is het een praktisch boekje om mee te nemen op reis naar het Oosten.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jansen, Eva Rudy - Het Boeddha-boek: boeddha's, godheden en rituele symbolen. Jansen, Eva Rudy - Het Boeddha-boek: boeddha's, godheden en rituele symbolen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij ProvHof

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met ProvHof
  • Na uw bestelling ontvangen u en ProvHof een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ProvHof vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • ProvHof kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.