N.N. - 1633-1933: OFFICIEEL PROGRAMMA der HERDENKING EN FEESTEL

Schrijver:
Titel: 1633-1933: OFFICIEEL PROGRAMMA der HERDENKING EN FEESTELIJKHEDEN van het DERDE EEUWFEEST van den POLDER "DE SCHERMEER" op 6. 7 en 8 September 1933 - In goede staat!
Taal: Nederlands
Uitgever: Hoofd Comite
Bijzonderheden: 1933, 108 blz., talrijke fraaie advertenties, omslag ca. 24x15.5cm., In goede staat!
Prijs: € 32,50
Verzendkosten: € 3,84 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoofd Comite: 1633-1933 OFFICIEEL PROGRAMMA der HERDENKING en FEESTELIJKHEDEN van het DERDE EEUWFEEST van den POLDER "DE SCHERMEER" op 6, 7 en 8 September 1933 t.g.v. het 300 jarig bestaan, 108 blz., talrijke fraaie advertenties, tussengevoegd blz. 64/65 in ca.1995 een epistel over de geschiedenis van Stompetoren, vermoedelijk later aangebracht linnen omslag over het oude heen ca. 24x15.5cm., wat gebruikssporen door de tand des tijds, doch een goed exemplaar van deze bijzondere programma gids met haar vele fraaie advertenties! Verzending per post na ontvangst betaling. Vwerzendkosten koper. KWgl
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

N.N. - 1633-1933: OFFICIEEL PROGRAMMA der HERDENKING EN FEESTELIJKHEDEN van het DERDE EEUWFEEST van den  POLDER "DE SCHERMEER" op 6. 7 en 8 September 1933 - In goede staat! N.N. - 1633-1933: OFFICIEEL PROGRAMMA der HERDENKING EN FEESTELIJKHEDEN van het DERDE EEUWFEEST van den  POLDER "DE SCHERMEER" op 6. 7 en 8 September 1933 - In goede staat!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Lage Landen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Lage Landen
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Lage Landen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Lage Landen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Lage Landen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.