Zimmerman, Robert F. - Ondernemersgeest. Mercurius Blauw

Schrijver:
Titel: Ondernemersgeest. Mercurius Blauw
ISBN: 9789090229638
Taal: Nederlands
Uitgever: Zwijndrecht, Mercurius-Group, 2008
Bijzonderheden: Harde kaft, 257 bladzijden. In zeer goede staat
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:
Mei 2008 ben ik 25 jaar actief als ondernemer in de binnenvaart. De verschillende ondernemingen die ik heb opgezet - alleen of samen met anderen - zijn voor mij een prachtige en inspirerende leerschool geweest. En in die 25 jaar heb ik nagenoeg elke dag genoten van de activiteiten die rondom mijn persoon plaatsvonden en alles wat met die activiteiten werd gerealiseerd. Ik wil die ervaring graag delen met anderen. Dat een beginnende en zelfs een ervaren ondernemer ervan kan leren, staat voor mij vast, hoewel het natuurlijk verre van een leerboek is. Een kwart eeuw geleden richtte ik de onderneming Mercurius Scheepvaart op en we vieren dus een vijfde lustrum. Daarbij neem ik de gelegenheid te baat om uit te leggen en hoe trots ik ben om met de mensen te mogen samenwerken, met wie ik de onderneming heb kunnen laten groeien. Ik wil in dit boek een beeld schetsen van wat zoal in die 25 jaar is gebeurd. Gaandeweg het schrijven vielen me dingen in – conclusies, motto’s – die ik u niet wil onthouden. Dus vergeef me af en toe wat belerend te zijn. Ik wil beslist niet de wijsneus uithangen, maar ik wil anderen graag mee laten delen in het plezier dat ik heb beleefd – en nog altijd beleef - aan ondernemen en aan het motiveren van anderen om mee te doen in die onderneming. Tevens hoop ik hiermee een bijdrage te leveren aan het welslagen en wie weet het welzijn van startende ondernemers, collega’s en waarom niet van concurrenten
Verder lezen

De Juffertoren

De Juffertoren uit Schildwolde

Logo De Juffertoren

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Alle aangeboden boeken zijn tweedehands. Dat betekent dat de boeken allemaal lichte gebruikssporen hebben. Deze worden niet allemaal beschreven. Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld. Hinderlijke gebreken worden wel vermeld.
Wanneer u nog niet eerder bij ons heeft besteld, kunnen we om betaling vooraf vragen. Na afspraak is afhalen vaak ook mogelijk. Boekwinkel De Juffertoren staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noord-Nederland onder KvK-nummer 59501359. U ontvangt van ons altijd een (digitale) factuur.
Let op: de bij het boek genoemde verzendkosten zijn gebaseerd op verzending binnen Nederland met PostNL. Andere verzendwijzen zijn na afspraak ook mogelijk:
Nederland:
Pakket versturen naar een huisadres in Nederland voor € 6,45
Pakket naar een Pickup parcelshop in Nederland voor € 5,05
België:
Pakket versturen naar een huisadres in België voor € 7,35
Pakket naar een Pickup parcelshop in België voor € 6,75
A message for booklovers outside the EU: due to the high sipping costs over 90% of all orders are cancelled by buyers. Please inform before ordering. Thank you!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zimmerman, Robert F. - Ondernemersgeest. Mercurius Blauw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Juffertoren

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Juffertoren
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Juffertoren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Juffertoren vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Juffertoren kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.