Documentatieblad Werkgroep Achttiende eeuw, no. 53-54 (1982) (Voordrac

Schrijver:
Titel: Documentatieblad Werkgroep Achttiende eeuw, no. 53-54 (1982) (Voordrachten gehouden tijdens het symposium "Het achttiende-eeuwse Nederlandse boek in internationaal perspectief", Rotterdam, 11-12 september 1981)
Uitgever: APA - Holland Universiteits Pers
Bijzonderheden: 1982, In Goede Staat , gebrocheerd, 161 pp.
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
(artikels van o.a. van mevr. Isabel van Eeghen over de firma Huguetan, van prof. Bots over Reinier Leers, pp. 41-58 Francoise Weil "Les ouvrages imprimes en France avec adresse hollandaise, 1728-1750."; pp. 75-84 "Fernand Baudin "Jacques-Francois Rosart,1714-1777, Belgische lettersnijder in dienst van het boekwezen in de Nederlanden."; pp. 85-118 H. Laeven en G. van Gemert "De Acta Eruditorum als invalshoek voor de Nooordnederlandse boekproduktie 1682-1720.")
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Academia

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Academia
  • Na uw bestelling ontvangen u en Academia een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Academia vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Academia kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.