frederick de wit - theatrum ichnographicum omnium urbium et pra

Schrijver:
Titel: theatrum ichnographicum omnium urbium et praecipuorum oppidorum belgicarum xvii provinciarum peraccurate delineatarum. perfecte aftekeningen der steden van de xvii nederlandsche provincien in plattegronden
Taal: Nederlands
Uitgever: van hoeve
Bijzonderheden: geb 1980, zeer groot formaat, facsimile van uitgave van 1698, zeer lichte gebruikssporen, lichte foxing
Prijs: € 125,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: le theatre des plans de toutes les villes qui font fituéez dans les xvii provinces du pays bas parfaictement defeignéez. Met losse bijlage: stedenatlas - book of towns - livre des plans des villes

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij villanelle

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met villanelle
  • Na uw bestelling ontvangen u en villanelle een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van villanelle vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • villanelle kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.