Vasudeva , Sri . [ isbn 9789076407067 ] inv 2516 - Zoek het Zel

Schrijver:
Titel: Zoek het Zelf in Je . ( Een ontdekkingsreis naar de bron . ) De uit Trinidad afkomstige auteur geeft in zijn gebundelde lezingen uit de periode 1995-1996 inzicht in methoden tot geestelijke transformatie. Zijn zoektocht naar spiritualiteit en -
ISBN: 9789076407067
Taal: Nederlands
Uitgever: Tattwa , Uitgeverij .
Bijzonderheden: paperback in als een nieuwe staat - 2516 - 1e dr 2000 - 191 p - 260 gr
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- zelfrealisatie bracht hem in 1975 naar India. Daar kwam hij na intensieve yogische ervaringen tot verlichting en eenheid met God. Alhoewel zijn leerstellingen universeel zijn, geeft hij duidelijk aan te putten uit de bron van het Indiase geestelijke erfgoed. Zo is de invloed van en het zich bevinden in goed gezelschap, bijvoorbeeld van een levende leermeester, van belang om te ontdekken wie je bent en in geestelijke zin wakker te worden. Dit is kenmerkend voor de advaita-vedanta, een non-dualistische mystieke religieuze filosofie met als uiteindelijk doel de realisatie van het Zelf. Meditatie, een van de handvatten die hij aanreikt, is van essentieel belang voor de overgave aan het Goddelijk principe. Zijn lezingen zijn doorspekt met anekdotes uit heilige boeken, zoals de Bhagavad Gita en de bijbel. Het taalgebruik is sober, maar helder. Het boek heeft een ruime bladspiegel en bevat enkele zwart-witfoto's. Op het omslag een gespiegelde rode roos.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.