Auwera, F. - Willem Elsschot / druk 1

Schrijver:
Titel: Willem Elsschot / druk 1
ISBN: 9789068016437
Uitgever: De Prom
Bijzonderheden: 1999 , 127pp, Paperback / softback
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ter gelegenheid van de verfilming van 'Lijmen' en 'Het been' van Willem Elsschot, twee hoogtepunten uit de Nederlandse literatuur, schreef de scenarioschrijver van de film, de Vlaamse romancier en journalist Fernand Auwera, dit informatieve en meeslepende boek. Auwera geeft biografische informatie over Elsschot en bespreekt de boeken 'Lijmen' en 'Het been', maar schrijft ook over de totstandkoming van het scenario: afwijken van en toch trouw blijven aan de boeken, de problemen die opduiken, waarom voor bepaalde oplossingen werd gekozen. Daarnaast doet hij uitgebreid verslag van de verfilming.
Auwera, die Antwerpen net zo in zijn vezels voelt als eens de bewonderde Elssschot, was de aangewezen persoon om het scenario en dit boek te schrijven. Het is een uniek document voor de grote schare Elsschotliefhebbers en een wegwijzer voor de lezers van 'Lijmen' en 'Het been'.
Met niet eerder gepubliceerde foto's
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Auwera, F. - Willem Elsschot / druk 1 Auwera, F. - Willem Elsschot / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Hendrikse-boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Hendrikse-boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hendrikse-boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hendrikse-boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Hendrikse-boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.