Haaren, Ds. J. van - Ter gedachtenis

Schrijver:
Titel: Ter gedachtenis
Taal: Nederlands
Uitgever: Onbekend
Bijzonderheden: Blz 189, Uitvoering hardcover, Staat tweedehands en goede staat, Gewicht 380 gram
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Levensbeschrijving van ds. J. van Haaren met een verslag van de rouwdienst en begrafenis.
Twee preken van ds. J.J. Eckeveld, gehouden in de Gereformeerde Gemeente van Amersfoort op de zondag na de begrafenis van ds. J. van Haaren.
1. Paulus' geloofsverwachting - Preek gehouden door ds. J.J. van Eckeveld in de gemeente van Amersfoort op zondagmorgen na de begrafenis (2 Korinthe 5 : 1)
2. Een dringende roepstem van Christus - Preek gehouden door ds. J.J. van Eckeveld in de gemeente van Amersfoort op zondagmiddag na de begrafenis (Efeze 5 : 14)

De zes laatstgehouden preken van ds. J. van Haaren.
De vrede, die de Vredevorst de Zijnen nalaat - Preek van ds. J. van Haaren, gehouden op zondag 8 mei 1983 (Johannes 14 : 27)
De getuigen van Christus' Hemelvaart - Preek van ds. J. van Haaren, gehouden op 12 mei 1983 (Handelingen 1 : 9 - 11, Hemelvaart)
Christus' Hogepriesterlijk gebed in de hemel - Preek van ds. J. van Haaren, gehouden op 15 mei 1983 (Johannes 17 : 24)
De zalige hulp van de Heilige Geest - Preek van ds. J. van Haaren, gehouden op 22 mei 1983 (Handelingen 2 : 1 - 4, Pinksteren)
Een veelzeggende vraag - Preek van ds. J. van Haaren, gehouden op 22 mei 1983 (Handelingen 2 : 12, Pinksteren)
Geestelijke mensen, door de Heilige Geest geleid en geleerd - Preek van ds. J. van Haaren, gehouden op 23 mei 1983 (1 Korinthe 2 : 12 en 13, Pinksteren)
Met portret van ds. J. van Haaren (10 september 1933 - 2 augustus 1983).
Verder lezen

De Boekenkamer

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker, Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer. Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden. De Boekenkamer, Wesselseweg 178-2, 3774 RM, Kootwijkerbroek, 0318-440590, na 18:00: 06-27435409 info@deboekenkamer.nl www.deboekenkamer.nl

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Haaren, Ds. J. van - Ter gedachtenis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenkamer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekenkamer
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenkamer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenkamer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekenkamer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.