Parlevliet, Dik - Historische atlas van Katwijk en Valkenburg,

Schrijver:
Titel: Historische atlas van Katwijk en Valkenburg, 1544
ISBN: 9789080031159
Taal: Nederlands
Uitgever: Berg, Van Den
Bijzonderheden: 1996, 172 pagina's fotocopy, 2 kaarten druk, nieuw
Beschikbaar: 16 exemplaren
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Reconstructie van de topografie van Katwijk en Valkenburg in de 16e eeuw, gebaseerd op de morgenboeken, 10e penning, archiefstukken en kaarten. 2 grote kaarten. Kleine themakaarten met huizen in Katwijk, reconstructie van de duinvoet, grote gebruikers, landgebruik, huurwaarde, morgennummers en -blokken, ambachtsgrenzen, positie van kaarten en stukken. Grafieken van landhuren, huurwaarde van huizen. Korte historische beschrijving, inhoud van de morgenboeken van 1544, 1564 en 1598, ligging van de Briitenburg, overzicht van eigenaars eb gebruikers naar woonplaats, kerkelijk eogendom, grootte en grote eigenaren en gebuikers, lijst van eigenaars en gebruikers, morgenboeken en ambachtsgrenzen, inhoud van de 10e penning, archiefgegevens van kaarten en stukken, topografische namen. Zie ook de atlassen van 1825 en 1620.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Parlevliet, Dik - Historische atlas van Katwijk en Valkenburg, 1544

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dik Parlevliet

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Dik Parlevliet
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dik Parlevliet een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dik Parlevliet vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Dik Parlevliet kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.