Baden-Powell / Dik Parlevliet - Baden-Powell writes, Origin and

Schrijver:
Titel: Baden-Powell writes, Origin and core of Scouting
ISBN: 9789080818187
Taal: Engels
Uitgever: Dik Parlevliet and Van den Berg boekhandel,
Bijzonderheden: 2009, 67 pages, full colour, illustrated with Baden-Powells drawings, newly coloured. New/nieuw
Beschikbaar: 100 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een selectie van Baden-Powell's schrijfsels, waarin hij in zijn eigen, soms scherpe woorden, de educatieve methode van Scouting verdedigt, op smaak gebracht met avontuurlijke verhalen uit zijn actieve leven. Het toont waarvan hij zijn inspiratie kreeg, het goede en slechte. Waarom mannen en jongens aangetrokken worden om in zijn fantasierijke wereld te spelen. Het zijn geen grappige verhalen uit een oud verleden, maar tonen de methode hoe om te gaan met de jeugd, die ook tegenwoordig nog modern, uitdagend en provocerend is. De selectie is gemaakt voor scoutingleiders en anderen die geïnteresseerd zijn in de Scoutmethode.

A collection of his writings, in which he defends in his own, sometimes sharp words, the educational method behind Scouting, flavoured by adventurous stories of his active live. It shows from where he got his inspiration, the good and the bad. Why boys and men were attracted to play in this imaginative world. They are not funny stories from a past age, but show a method to keep company with youth which also nowadays is modern, defiant and provoking. The selection is made for Scoutmasters and others who are interested in the Scout method.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baden-Powell / Dik Parlevliet - Baden-Powell writes, Origin and core of Scouting

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Dik Parlevliet

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Dik Parlevliet
  • Na uw bestelling ontvangen u en Dik Parlevliet een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Dik Parlevliet vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Dik Parlevliet kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.