Molenaar, Annemieke en Ciska Sikkel-Spierenburg - Wonen voor se

Schrijver:
Titel: Wonen voor senioren. Mogelijkheden en financiën.
Taal: Nederlands
Uitgever: Consumentenbond, Den Haag
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2003, 132 blz. Met tekeningen en een index.
Prijs: € 1,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze uitgave van de Consumentenbond biedt praktische informatie aan ouderen omtrent alle denkbare aspecten van wonen. Ieders ideaal is natuurlijk om een leven lang zelfstandig in het eigen huis te blijven wonen, maar om lichamelijke, psychische of andere redenen is dat ideaal niet voor ieder bereikbaar. In dit boek wordt achtereenvolgens aandacht besteed aan het (blijven) wonen in de eigen woning, de verhuizing naar een andere (aangepaste) woning, de financiële en fiscale aspecten, de verschillende vormen van hulpverlening bij het zelfstandig wonen (zoals Tafeltje-dek-je) en de specifieke woonvormen voor ouderen die hulp nodig hebben (zoals aanleunwoningen en verzorgingshuizen). Het boek besluit met een adressenlijst en enkele bijlagen, waaronder een checklist om de eigen woonwensen helder in beeld te krijgen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Molenaar, Annemieke en Ciska Sikkel-Spierenburg - Wonen voor senioren. Mogelijkheden en financiën.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.