Atwood, Margaret - Lichamelijk letsel

Schrijver:
Titel: Lichamelijk letsel
ISBN: 9789060199534
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Bert Bakker - Amsterdam
Bijzonderheden: 1983, 299 pp paperback (in goede staat, leesstrepen op de rug, naam voorin) Staat van het boek: 7.0
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Margaret Atwood - Lichamelijk letsel
(Uitgeverij Bert Bakker - Amsterdam)
ISBN 90 6019 953 7
uitgave uit 1983
299 pp paperback
(in goede staat, leesstrepen op de rug, naam voorin)
Staat van het boek: 7.0

De Canadese journaliste Rennie schrijft over vrijblijvende onderwerpen als reizen en mode. Zij gaat na een borstoperatie en na door haar minnaar verlaten te zijn met vakantie naar een Caraibisch eiland. Daar raakt zij verzeild in corruptie, geweld en drugshandel en wordt gevangen genomen. Door hetgeen zij in de gevangenis meemaakt, wordt zij volwassen en accepteert haar eigen verantwoordelijkheid. Margaret Atwood is een Canadees schrijfster van poezie, korte verhalen en romans. "Lichamelijk letsel" is een prachtige roman. Door het heden af te wisselen met beschrijvingen van episodes bij Rennie's verleden slaagt Atwood erin een boeiend beeld van haar ontwikkeling te geven. De kernachtige beschrijvingen, de prachtige beelden en de hechte constructie maken dit boek tot Atwoods beste roman tot nu toe. De vertaling is goed.

Prijs €4,50
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Kunstboeken en Natuur....Als u voor €20,- of meer aan boeken bestelt komen de verzendkosten te vervallen. Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
De verzendkosten bedragen €3,32 (beneden de 350 gram), €4,15 (boven de 350 gram of €6,95 (pakketpost)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Atwood, Margaret - Lichamelijk letsel Atwood, Margaret - Lichamelijk letsel Atwood, Margaret - Lichamelijk letsel Atwood, Margaret - Lichamelijk letsel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.