De Ghelderode, Michel - Plaisir d'amour. Sketch radiophonique.

Schrijver:
Titel: Plaisir d'amour. Sketch radiophonique.
Taal: Frans
Uitgever: De Carbolineum Pers, 2003
Bijzonderheden: Een niet eerder uitgegeven hoorspel
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1933 schreef Michel de Ghelderode dit luisterspel voor de INR, de voorloper van de RTBF, die het ook uitzond. Het werk werd nooit gepubliceerd en verscheen in 2003 voor het eerst bij De Carbolineum Pers. Het is een verbitterde dialoog tussen een ouder echtpaar dat terugkijkt op een liefdeloos huwelijk. Aanleiding tot het gesprek is het bekende liedje "Plaisir d'amour" waarvan mevrouw zonet een 78-toerenversie gekocht heeft.

"Plaisir d'amour" verscheen in een genummerde oplage van 80 exemplaren. 36 blz., met de hand gezet uit de Pastonchi, en met de handpers gedrukt op Hahnemühle papier, in een baksteenrood en handgeschept omslag. In een tweede omslag zit een muziek-CD met het liedje "Plaisir d'amour", de versie van zangeres Yvonne Printemps uit 1931. Beide boekjes zitten in een eveneens baksteenrood foedraal. Het boek is geïllustreerd met een gesigneerde houtsnede van Wannes van de Velde en een onbekend fotoportret van Michel de Ghelderode.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

De Ghelderode, Michel - Plaisir d'amour. Sketch radiophonique.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.