Meijsing, Geerten (vertaling) - Naar buiten met die tong! Well

Schrijver:
Titel: Naar buiten met die tong! Wellustige sonnetten van Pietro Aretino
Taal: Nederlands
Uitgever: De Carbolineum Pers, 2012
Bijzonderheden: Nieuwe vertaling van Aretino's smeerpijperij!
Prijs: € 250,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De zestien "Sonetti Lussuriosi" van de Italiaanse Renaissance-auteur Pietro Aretino verschenen voor het eerst in 1527 en werden prompt door de katholieke kerk op de Index van verboden boeken geplaatst. Desondanks werden de Sonetti een klassieker van de Europese erotische literatuur. Deze nieuwe Nederlandse vertaling bestaat uit de originele Italiaanse sonnetten, gevolgd door een getrouwe vertaling door Jan-Paul van Spaendonck en een vrijere door Geerten Meijsing. Ze schreven er een uitvoerig nawoord bij en Jimi Dams maakte er erotische pentekeningen bij. Het groot formaat boek (30 cm) is met de hand gezet en met de handpers gedrukt op geschept Zerkall, in een omslag van bloedrood Fabriano Murillo en in schuifdoos, grote initialen in kleur, en met het uitvoerige nawoord in een apart bijpassend boekje. 156 blz. Oplage 55 genummerde en door beide vertalers én de illustrator gesigneerde exemplaren.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meijsing, Geerten (vertaling) - Naar buiten met die tong! Wellustige sonnetten van Pietro Aretino Meijsing, Geerten (vertaling) - Naar buiten met die tong! Wellustige sonnetten van Pietro Aretino Meijsing, Geerten (vertaling) - Naar buiten met die tong! Wellustige sonnetten van Pietro Aretino Meijsing, Geerten (vertaling) - Naar buiten met die tong! Wellustige sonnetten van Pietro Aretino

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.