Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

BUSH FOOD - voedsel en geneeskrachtige kruiden van de Aboriginals - Je

Schrijver:
Titel: BUSH FOOD - voedsel en geneeskrachtige kruiden van de Aboriginals - Jennifer Isacs, 1e dr - uitg. Konemann - 256 blz.
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Al bijna vijftigduizend jaar wonen de aboriginals in Australië. In die tijd hebben ze een unieke kennis van inheemse planten en dierlijke producten verworven. Bush Food verkent deze kennis en biedt een overzicht van de soorten voedsel die aboriginals eten. Het toont hoe aboriginals voedsel verzamelen, hoe ze het bereiden en wat de voedingswaarde ervan is. Dit boek kijkt ook naar het gebruik van natuurlijke producten in de traditionele kruidengeneeskunde van de aboriginals. Iedereen die van de Australische natuur houdt en wil weten wat zij aan waardevolle voeding te beiden heeft, zal dit rijk geïllustreerde werk waarderen.
Australie wordt steeds meer een gewilde vakantiebestemming. Dit boek is gewijd aan de kennis van de aboriginals van planten, vruchten, dieren en insecten. Het zijn jagers en verzamelaars en vooral de vrouwen weten alles van eetbare soorten. Dit boek geeft uitstekende informatie over de leefomstandigheden, kennis van de seizoenen en de spijsbereidingen. Diverse groepen voedingsmiddelen als fruit, noten, wortels, knollen enz., zaden, ongezuurde broden, landdieren, vissen, moerasdieren enz., insecten, larven en de kennis van kruiden komen aan bod. Bij iedere groep veel informatie over de jacht of het verzamelen, de Latijnse naam van genoemde planten, uiterlijk en gebruikte delen, vindplaatsen enz. Met veel duidelijke kleurenfoto's, ook van dieren, die een goede indruk geven. Verder geillustreerd met mooie landschapsfoto's en portretten van vrolijke, bezige mensen en reproducties van hun originele schilderingen op schors. Heel informatief voor een breed publiek. Achterin tabellen van eetbare planten en kruiden.
Met noten en literatuuropgave en een alfabetisch register.
Verder lezen

VOL-DE-VENT uit Zwolle

particulier

Logo VOL-DE-VENT

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.