Ligthart, Jan en H. Scheepstra - Ot en Sien De wereld in

Schrijver:
Titel: Ot en Sien De wereld in
ISBN: 9789024527120
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Piramide, Amsterdam, Antwerpen, 1996
Bijzonderheden: Hardcover, 42ste druk,295 blz, Geïllustreerd door C.Jetses. Nieuw
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wie vroeger op school had leren lezen via het 'aap noot mies' kon daarna zijn krachten beproeven op Ot en Sien. Eenvoudige verhaaltjes die aansloten bij de wereld van jonge kinderen en die helemaal onvergetelijk werden door de tekeningen van Cornelis Jetses, die voor latere drukken zijn werk moderniseerde en ze ook aanpaste voor de Nederlands-Indische markt. Wie 'Ot en Sien' zegt, denkt vaak meteen aan de bekende onderwijzer en opvoeder Jan Ligthart, maar de tekst was grotendeels van de hand van een bevriende onderwijzer uit Drente, Hindericus Scheepstra. De verhalen uit Het boek van Ot en Sien waren in 1904 al gepubliceerd onder de titel Nog bij moeder thuis. Als Ot en Sien zijn zij voor verschillende generaties vertrouwde figuren geworden. 'Daag!' zegt Ot en hij zwaait met zijn pet. 'Daag!' zegt ook Sien.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ligthart, Jan  en H. Scheepstra - Ot en Sien De wereld in

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.