Davies , Kim . [ isbn 9789057645846 ] inv 3316 - Tai-Chi . ( Di

Schrijver:
Titel: Tai-Chi . ( Dit boek, dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderden, vertelt u alles wat u moet weten om thuis tai-chi te beoefenen. ) Onderwerpen zijn: De achtergrond van tai-chi: wat het is, waarom het werkt en hoe het is ontstaan; -
ISBN: 9789057645846
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero .
Bijzonderheden: Genaaide paperback met flappen in als nieuwe staat - 3316 - 1e dr 2010 - 208 p - 390 gr
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- De basisbeginselen van de oefeningen, waaronder een goede houding en ademhaling, voorbereiding op de oefeningen, plus de basistechniek; Tai-chi-oefeningen, die de vorm genoemd worden; elke beweging wordt duidelijk uitgelegd en geïllustreerd door middel van kleurenfoto's; Hoe u tai-chi in uw dagelijks leven kunt toepassen om een blijvende verbetering in uw gevoel van welbevinden te bewerkstelligen.

Deel van een 'reeks' makkelijk toegankelijke en rijk geillustreerde boeken voor een brede doelgroep over zaken die populair zijn in de moderne leef-stilisering zoals kunst, cultuur, eten, vormgeving, film enzovoorts, over de oosterse bewegingskunst Tai Chi Chuan. Het boek kent eenzelfde opzet als veel andere boeken over het onderwerp: een inleiding, het waarom van beoefening, de grondbeginselen van de oefeningen, de opwarmoefeningen, de tai chi-vorm zelf (dit hoofdstuk vraagt ook hier weer de meeste ruimte) en een afsluitend hoofdstuk over tai chi en levensstijl. De auteur weet in kort bestek veel essentiele informatie te verstrekken voor de doelgroep, beginners en enigszins gevorderden, die tai chi thuis willen beoefenen. Deze betreffen onder meer het bewaken van de veiligheid. De vormgeving (kleurenillustraties, nuttige info in kaders) - met als enig minpuntje de wel erg klein weergeven beeldsamenvatting aan het begin van de vorm - bevordert in niet geringe mate de aantrekkelijkheid van het geheel. Bevat verklarende woordenlijst, adressen, literatuuropgave en register
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Davies , Kim . [ isbn 9789057645846 ] inv 3316 - Tai-Chi . ( Dit boek, dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderden, vertelt u alles wat u moet weten om thuis tai-chi te beoefenen. ) Onderwerpen zijn: De achtergrond van tai-chi: wat het is, waarom het werkt en hoe het is ontstaan; - Davies , Kim . [ isbn 9789057645846 ] inv 3316 - Tai-Chi . ( Dit boek, dat geschikt is voor zowel beginners als gevorderden, vertelt u alles wat u moet weten om thuis tai-chi te beoefenen. ) Onderwerpen zijn: De achtergrond van tai-chi: wat het is, waarom het werkt en hoe het is ontstaan; -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.