Conzo, Niccola M. - Trattato sulle forme testamentarie da servi

Schrijver:
Titel: Trattato sulle forme testamentarie da servir di seguito al comentario sul regolamento notariale del regno delle sicilie dell' avvocato -. Parte prima et secunda.
Taal: Italiaans
Uitgever: Napoli, M. Criscuoli, 1830-1829.
Bijzonderheden: In-8° (21 x 13,5 cm) XI p., 90 p., XI p., 247 p. Gebonden in een groene, eigentijdse kalfslederen band, volledig goud op snee, met een vergulde randversiering en een rijkelijke rugversiering, met goud gehoogd.
Prijs: € 185,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Lichte slijtagesporen. Verder in zeer goede staat. Met een door de auteur geschreven opdracht. Een zeldzaam werk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij zoekenvind

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met zoekenvind
  • Na uw bestelling ontvangen u en zoekenvind een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van zoekenvind vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • zoekenvind kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.