Bert van Dijk - Het grote beïnvloedingsspel

Schrijver:
Titel: Het grote beïnvloedingsspel
ISBN: 9789058717023
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Redelijk. Ongebruikt, deels nog in cellofaan. Alleen het deksel van het blik heeft een klein deukje en het boekje heeft vouwtjes aan de kaftpuntjes.
Prijs: € 47,70
Verzendkosten: € 5,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Gebaseerd op de roos van Leary

Je vraagt iets aan je collega en als antwoord krijg je een snauw. Op familieverjaardagen schiet een oom je steevast aan om vervolgens de hele avond over zichzelf te vertellen. Je krijgt van je leidinggevende commando's in plaats van verzoeken. Je gaat met je partner voor de vijfde keer op vakantie naar het Zwarte Woud, terwijl je toch echt eens naar Rome wilt. Wat doe je dan?

Je speelt Het Grote Beïnvloedingsspel!

Je kunt namelijk niet niet communiceren. Dat is onmogelijk. Maar je kunt wel iets doen aan de manier waarop je communiceert. Het Grote Beïnvloedingsspel leert je hoe. Samen met andere spelers leer je in concrete situaties je eigen gedrag en dat van anderen analyseren en ermee omgaan. Is iemand leidend? Of is hij juist teruggetrokken? Werkt hij mee of is hij juist aanvallend? En hoe ga je om met helpend, opstandig, concurrerend of volgend gedrag van anderen?

Het Grote Beïnvloedingsspel is gebaseerd op het interactiemodel De Roos van Leary. Met dit model krijg je meer inzicht in interactiepatronen, leer je efficiënter omgaan met lastig gedrag van anderen, en oefen je adequaat en constructief feedback geven.

Het Grote Beïnvloedingsspel is leuk en leerzaam voor leidinggevenden en hun medewerkers, trainers, HRM-functionarissen, (theater)- docenten en natuurlijk voor iedereen die meer wil weten over zijn eigen gedrag en dat van anderen. Het spel bevat tachtig speelkaarten en een uitgebreide handleiding met verschillende spelvarianten die elk een andere aspect van beïnvloeding belichten.
Verder lezen

Per Boek Wijzer

Per Boek Wijzer uit Heerhugowaard

Logo Per Boek Wijzer

Nederland De verzendkosten binnen Nederland zijn bij het artikel aangegeven. Belgie Verzending naar Belgie kan al vanaf 6 euro met Kiala, afhankelijk van uw ordergrootte. Betaling kan via onze webshop.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Bert van Dijk - Het grote beïnvloedingsspel