Ham-Willemsen, Gerrie & Brug, Wilhelm van de - Zonder wrijving

Schrijver:
Titel: Zonder wrijving geen glans / de winst van het omgaan met conflicten
ISBN: 9789043514453
Taal: Nederlands
Uitgever: Kok
Bijzonderheden: 2007, Paperback / softback, / keurige staat
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Waar mensen samen zijn, ontstaan conflicten. Ook onder christenen. Die zouden beter moeten weten, maar doen niet beter. De Bijbel doet een appèl op ons om niet eerzuchtig te zijn of uit te zijn op ruzie, maar het belang van de ander te zoeken. Dat is de eerste stap in zowel het voorkomen als het oplossen van conflicten.

Bij het oplossen van een conflict kun je samen komen tot een nieuwe harmonieuze situatie, mits beide partijen zich hiervoor in willen zetten. Belangen en posities worden weer duidelijk geformuleerd. Ook meningen over een bepaald onderwerp komen helderder naar voren. Dat kan een positief, constructief effect hebben: zonder wrijving geen glans.

Conflicten zelf kunnen je echter heel wat hoofdbrekens bezorgen. Daarom wil dit boek een handreiking doen om mensen inzicht te geven in conflictsituaties, hun rol en emoties hierin. Daarnaast geeft het
tips hoe men een conflict kan voorkomen en hanteren.

Wilhelm van de Brug is docent sociaalagogische vorming binnen de beroeps- en volwasseneneducatie. Daarnaast geeft hij groepstrainingen sociale vaardigheden en omgaan met faalangst en individuele psychosociale begeleiding.

Gerrie Ham - Willemsen is op dit moment senior coach psychosociale zorg binnen een thuiszorgorganisatie, waar zij hulpverleners begeleidt.

Gezamenlijk hebben ze een eigen bedrijf voor training en coaching. Zij geven lezingen, trainingen en workshops over communicatie in de breedste zin van het woord (persoonlijke effectiviteit, teammotivatie, conflicthantering en omgaan met specifieke doelgroepen zoals jongeren en mensen met een beperking).
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.