Kellendonk, Frans - Het complete werk

Schrijver:
Titel: Het complete werk
ISBN: 9789029028332
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 1992, 1e dr., 938 pp., linnen band met stofomslag. Goed
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Net, strak en fris exemplaar.

Voordat Frans Kellendonk in 1990 aan aids bezweek, gaf hij in een wilsbeschikking aanwijzingen voor de indeling van 'Het complete werk'. Het verschijnt nu in één band. Kellendonk debuteerde in 1977 met 'Bouwval'. Met dit honderd pagina's tellende boek dat een familiebezoek beschrijft door de ogen van een kind, werd onmiddellijk duidelijk dat er nog veel van deze jonge schrijver verwacht kon worden. Met 'Mystiek lichaam' uit 1986 schreef hij zijn meesterwerk. Het boek deed veel stof opwaaien nadat Aad Nuis in de 'Volkskrant' beweerde dat Kellendonk zich schuldig maakte aan antisemitisme. In het hier eveneens opgenomen essayistisch werk merkt Kellendonk op: 'De meeste lezers, beroepslezers incluis, zijn zelfgenoegzaam. (...) Ik zie maar weinig verschil tussen het geloofsprobleem in de literatuur en het geloofsprobleem erbuiten.' Behalve het verdere eerder in boekvorm verschenen werk (afgezien van K.'s proefschrift) bevat deze bundeling ook enkele verspreid gepubliceerde bijdragen.
Verder lezen

boekmakelaar uit Maastricht

Wij verzenden naar België aan
B-post tarieven.

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kellendonk, Frans - Het complete werk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekmakelaar

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met boekmakelaar
  • Na uw bestelling ontvangen u en boekmakelaar een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van boekmakelaar vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • boekmakelaar kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.