Gray, J. - Mars & Venus krijgen een kind / De vervulling van je

Schrijver:
Titel: Mars & Venus krijgen een kind / De vervulling van je leven en van je relatie
ISBN: 9789027468352
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: 2007, 319pp, Paperback in prima staat, als nieuw
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Binnen een liefdevolle relatie is het vaak een logische stap een kind te krijgen. Het is belangrijk om de kennis die u opgedaan heeft over begrip en respect in relaties ook toe te passen in de opvoeding van uw kind. Om kinderen op te laten groeien tot mensen die begaan zijn met de wereld om hen heen, moeten de ouders dan ook hun opvoedingsmethoden veranderen.
John Gray heeft in dit boek zijn wereldberoemde wijsheden toegepast op de band tussen ouder en kind, die veelal de meest sterke en diepgaande relatie in het leven is. Aan de hand van vijf positieve regels laat dit handboek zien hoe u uw kind vanaf de geboorte tot aan de tienerjaren kunt laten opgroeien tot een persoon met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en zelfvertrouwen.
Door het toepassen van deze vijf regels krijgt uw kind de vrijheid om alle aangeboren capaciteiten en talenten volledig te ontwikkelen.
John Gray is psycholoog en gezins- en relatietherapeut. Naast de bekende Mars & Venus-boeken schreef hij ook 'Liefdesgeheimen van Mars & Venus' en 'Krijgen wat je wilt en willen wat je hebt'.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,50 euro, thuisbezorgd 5,75 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gray, J. - Mars & Venus krijgen een kind / De vervulling van je leven en van je relatie Gray, J. - Mars & Venus krijgen een kind / De vervulling van je leven en van je relatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.