Mulisch, Harry - De ontdekking van de hemel

Schrijver:
Titel: De ontdekking van de hemel
Taal: Nederlands
Uitgever: Bezige Bij, 1992
Bijzonderheden: Gebonden, goed (pakketpost)
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:

Sterenbergboek uit Amsterdam

Logo Sterenbergboek

Verzendkosten brievenbus 2019 NL: 50-100 gr. €2,61 101-350 gr. €3,48 351-2000 gr. €4,35 Pakketpost (bestellingen die niet door de brievenbus passen) tot 10 kilo €6,95 (evt. gevouwen verzonden is wel tarief brievenbus) België: 50-100 gr. €4,35 101-350 gr. €8,70 351-2000 gr. €9,80 Afhalen in Amsterdam, na afspraak, is uiteraard mogelijk. adres: Linnaeusstraat 41 te Amsterdam. Op afspraak ook mogelijk om gehele collectie te zien, met korting op aanschaf.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Sterenbergboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Sterenbergboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Sterenbergboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Sterenbergboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Sterenbergboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.