Millet, C. - Gouden verhalen van koning Halamid

Schrijver:
Titel: Gouden verhalen van koning Halamid
ISBN: 9789025955809
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: 2005, 149pp, Harde kaft, gebonden. Conditie is goed. Op achterflap zijn potloodvlekjes zichtbaar en achterin staat een naam.
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 3,90 (binnen Nederland)
Meer info:
Koning Halamid is dol op goede verhalen. Hij vindt dat ze hem helpen om beter te regeren. Daarom luistert hij graag naar zijn nar Oelek, de beste verteller van het hele land. Maar dat is niet genoeg; de koning gaat ook vaak zelf op pad, verkleed als gewone man. Hij beleeft op zijn zoektocht spannende avonturen en dat is soms niet zonder gevaar….
Verder lezen

In de Elfentuin uit Nijmegen

Logo In de Elfentuin

Verzendkosten vanaf 3,80 euro. Op 18 mei is In de Elfentuin overgegaan in www.studioandarte.nl. Hier vindt u naast veel meer (kinder)boeken ook sieraden en leuke geschenken.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Millet, C. - Gouden verhalen van koning Halamid Millet, C. - Gouden verhalen van koning Halamid Millet, C. - Gouden verhalen van koning Halamid

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij In de Elfentuin

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met In de Elfentuin
  • Na uw bestelling ontvangen u en In de Elfentuin een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van In de Elfentuin vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • In de Elfentuin kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.