Brauw, M. de - De wachtlijst en andere gezondheidszorgen Pa

Schrijver:
Titel: De wachtlijst en andere gezondheidszorgen Pamflet
ISBN: 9789028209749
Uitgever: Oorschot B.V., 1e druk 2001 9789028209749
Bijzonderheden: Paperback 47pp. als nieuw
Prijs: € 5,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Wachtlijsten in de zorg is een explosief politiek thema. Er zijn de laatste jaren veel publicaties over wachtlijsten verschenen. Dit pamflet is het eerste schrijven over wachtlijsten van 'binnenuit'. De schrijver is een gespecialiseerd chirurg in een academisch ziekenhuis. Dit pamflet is als het ware zijn zwanenzang. De chirurg is met zijn werk gestopt omdat hij er niet meer tegen kon een soort boekhouder te worden en niet meer toe te komen aan goede zorgverlening. Op intrigerende wijze wordt beschreven hoe wachtlijsten (eigenlijk zijn wachttijden interessanter) tot stand komen en in stand worden gehouden door het systeem ziekenhuis en de wet- en regelgeving. Op overtuigend wijze laat de auteur zien dat de belangen van patienten en zorgverleners stelselmatig worden genegeerd en/of door het systeem om zeep worden geholpen. Aan de hand van concrete voorbeelden wordt inzichtelijk gemaakt hoe wetmatigheden van het systeem het oplossen van wachtlijsten en wachttijden onmogelijk maken. Een radicaal andere manier van denken en organiseren is noodzakelijk.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brauw, M. de - De wachtlijst en andere gezondheidszorgen     Pamflet

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.