Onbekend - VS 5-20 Camouflage

Schrijver:
Titel: VS 5-20 Camouflage
Uitgever: Koninklijke Landmacht, Den Haag
Bijzonderheden: 1964,Zeer Goed, !e OvW los bijgevoegd
Prijs: € 18,00
Verzendkosten: € 3,25 (binnen Nederland)
Meer info: (Dienstgeheim) Voorschrift ter vervanging van Voorschriften 1688/1,2,3,5,6 en 7) beschreven wordt hoe allerlei installaties moeten worden gecamoufleerd. Met veel foto's.

jomini uit Leusden

Logo jomini

Jomini, militair-historische boeken (Lid BOB) is gespecialiseerd in militaire historie en internationale betrekkingen. U kunt betalen per bank/giro, paypal en met creditcard. Binnen Nederland € 3,25 verzendkosten. Buitenland afhankelijk van bestemming en grootte. Op verzoek wordt een foto van het boek naar u verstuurd.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij jomini

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met jomini
  • Na uw bestelling ontvangen u en jomini een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van jomini vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • jomini kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.