Stam, Huib - Theater Caprera, Zestig jaar Openluchttheater Bloe

Schrijver:
Titel: Theater Caprera, Zestig jaar Openluchttheater Bloemendaal, 1ste druk 2008.
Taal: Nederlands
Uitgever: 2008 Stichting Openluchttheater Bloemendaal
Bijzonderheden: Hardcover, 80 blz met bijbehorende wandelkaart in vakje achterkaft. Het boek is als nieuw.
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Prachtig boek over een stukje historie van Bloemendaal.. Het boek is feitelijk nieuw. In het boek zit een bijbehorende mooie wandelkaart van Caprera, de Kennemerduinen en Duin & Kruidberg. De wandelkaart zit in een schuifvakje op de achterkaft. Als extra zit er een kerstkaart uit 1989 bij met een afbeelding van het meertje van Caprera aan de Brederodelaan (Meerenbergscheweg) te Bloemendaal in 1894. en een afbeelding van de Mollaan in 1902 voor de verbreding. Zie bijgevoegde foto's
Verder lezen

Bestenbreur uit Hilversum

Vaste verzendkosten Euro 3.75 binnen NEDERLAND. Verzendkosten buitenland op aanvraag. Boeken dikker dan 3 cm worden in principe als pakket verzonden....Bij bestelling van meerdere boeken, stripboeken en/of kinderboeken betaalt U maar een keer porto.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stam, Huib - Theater Caprera, Zestig jaar Openluchttheater Bloemendaal, 1ste druk 2008. Stam, Huib - Theater Caprera, Zestig jaar Openluchttheater Bloemendaal, 1ste druk 2008. Stam, Huib - Theater Caprera, Zestig jaar Openluchttheater Bloemendaal, 1ste druk 2008. Stam, Huib - Theater Caprera, Zestig jaar Openluchttheater Bloemendaal, 1ste druk 2008. Stam, Huib - Theater Caprera, Zestig jaar Openluchttheater Bloemendaal, 1ste druk 2008. Stam, Huib - Theater Caprera, Zestig jaar Openluchttheater Bloemendaal, 1ste druk 2008. Stam, Huib - Theater Caprera, Zestig jaar Openluchttheater Bloemendaal, 1ste druk 2008. Stam, Huib - Theater Caprera, Zestig jaar Openluchttheater Bloemendaal, 1ste druk 2008.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bestenbreur

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Bestenbreur
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bestenbreur een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bestenbreur vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Bestenbreur kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.