OUDHEUSDEN, J. van. e.a. (ed.). - Brabantse biografieen Deel 3.

Schrijver:
Titel: Brabantse biografieen Deel 3. Levensbeschrijvingen van bekende en onbekende Noordbrabanders.
ISBN: 9789053521953
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom Meppel Amsterdam 1995 9789053521953 Stichting Brabantse Regionale Geschiedbeoefening
Bijzonderheden: paperback 144pp. als nieuw , geillustreerd, foto's
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,35 (binnen Nederland)
Meer info:
Deel 3 van de serie 'Brabantse biografieën', nieuwe delen zijn in voorbereiding. Op deze wijze groeit er gestaag een naslagwerk dat de nationale biografische woordenboeken aanvult. Opzet en kwaliteit zijn dezelfde als bij de twee eerder verschenen delen. Dit deel telt dertig levensbeschrijvingen, waaronder nogal wat literatoren en bestuurders, maar ook curieuze lieden zoals de mystericus Hubert de Kleyn, die in het begin van de achttiende eeuw in Den Bosch voor heel wat opschudding zorgde, en Peerke Donders, die zijn leven wijdde aan de verzorging van melaatsen in Suriname. De behandeling van omstreden figuren zoals de schrijver A. Roothaert en burgemeester C. Becht van Tilburg, valt op door genuanceerdheid, terwijl en passant de nodige misvattingen en legenden aan de kaak worden gesteld. De bijdragen variëren in omvang van drie tot zes pagina's. Als naslagwerk en voor scriptieschrijvers, is dit een bijzonder praktisch boekje dat ik van harte zou willen aanbevelen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Alleen levering binnen Nederland. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

OUDHEUSDEN, J. van. e.a. (ed.). - Brabantse biografieen Deel 3. Levensbeschrijvingen van bekende en onbekende Noordbrabanders.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • hasselman kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.