OUDHEUSDEN, J. van. e.a. (ed.). - Brabantse biografieen Deel 4.

Schrijver:
Titel: Brabantse biografieen Deel 4. Levensbeschrijvingen van bekende en onbekende Noordbrabanders.
ISBN: 9789053522967
Taal: Nederlands
Uitgever: Boom Meppel Amsterdam 1996 9789053522967 Stichting Brabantse Regionale Geschiedbeoefening
Bijzonderheden: paperback 144pp. als nieuw , geillustreerd, foto's
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
De redactie van de reeks Brabantse biografieën is er opnieuw in geslaagd om één jaar na het verschijnen van deel ij een volgend deeltje met negenentwintig levensbeschrijvingen te laten verschijnen. Aan de opzet is niets veranderd. De beschreven personen leefden tussen 1400 en heden. Soms zijn zij wel geboren in Noord-Brabant, maar hebben zij hun actieve leven buiten de regio doorgebracht. Het omgekeerde, elders geboren maar actief in het Brabantse, komt ook voor. Naast politici en bestuurders werden personen opgenomen uit de wereld van kunst en cultuur, religieus leven, wetenschap, vakbeweging en curiosa zoals Johanna Musters, de kleinste vrouw die ooit geleefd heeft. De biografieën tellen doorgaans drie tot vijf pagina's en zijn, voor zover dat mogelijk was, voorzien van een portret en van een korte bibliografie. Achterin dit deel is een lijst opgenomen van alle tot nu toe behandelde personen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

OUDHEUSDEN, J. van. e.a. (ed.). - Brabantse biografieen Deel 4. Levensbeschrijvingen van bekende en onbekende Noordbrabanders.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.