Sassen, Jan Hein (Redactie) e.a. - Het beeld van de eeuw

Schrijver:
Titel: Het beeld van de eeuw
ISBN: 9789050060752
Taal: Nederlands
Uitgever: Stedelijk Museum, 1e druk 1992 9050060757 9789050060752
Bijzonderheden: ex bibliotheek dus nu stevige hardcover 235pp. in keurige staat. lichte slijt aan de plastificering
Prijs: € 6,80
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Duidelijk ingedeeld, helder beschreven, goed gekozen voorbeelden, en vooral: bedoeld als eerste kennismaking en gericht op een groot publiek. Dat zijn de voornaamste kenmerken van deze catalogus van het Stedelijk Museum (Amsterdam) bij de expo van een gedeelte van haar sculptuurverzameling. Kleurenfoto's van elk van de 100 tentoongestelde objecten geven een indruk van de verschillende fases in 'de beeldhouwkunst' van ongeveer de laatste 100 jaar, zoals expressionisme, cubisme, concept art etc. Daarnaast geven korte begeleidende teksten inzicht in de opvattingen van de betreffende artiesten. Zowel grote meesters als Rodin, Maillol en Calder, als hedendaagse kunstenaars (bijv. Veneman, Koons en Leiro) passeren de revue. Extra interessant is de aandacht voor textiel en keramiek als werkmateriaal. Zelfs de echte liefhebbers zullen hier en daar nog wel verrast worden. Weinig boeken brengen op zo'n prettige en toch instructieve manier de sculptuur 'in beeld'.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sassen, Jan Hein (Redactie) e.a. - Het beeld van de eeuw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.