Yourcenar, Marguerite - Archieven uit het Noorden (Ex.1)

Schrijver:
Titel: Archieven uit het Noorden (Ex.1)
ISBN: 9789026306570
Uitgever: Ambo - Baarn / Athenaeum - Polak & Van Gennep - Amsterdam
Bijzonderheden: 1985, 303 pp paperback (in goede staat!, ongelezen, vlekken onderin op de voorkaft) Staat van het boek: 8.0
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,40 (binnen Nederland)
Meer info:
Marguerite Yourcenar - Archieven uit het Noorden (Ex.1)
(Ambo - Baarn / Athenaeum - Polak & Van Gennep - Amsterdam)
ISBN 90 263 0657 1
uitgave uit 1985
303 pp paperback
(in goede staat!, ongelezen, vlekken onderin op de voorkaft)
Staat van het boek: 8.0

De schrijfster stamt uit een rijke, invloedrijke bourgeoisiefamilie. Vele documenten zijn overgebleven, enkele familieleden hebben een genealogie opgesteld. Daarnaast heeft ze vele andere historische documenten doorgewerkt. Dat alles te zamen vormt haar "Archives". In het eerste hfdst. start ze bij de Kelten en veel historische namen passeren de revue; alle hebben iets met haar familie te maken gehad, o.a. Rubens. Het tweede hfdst. vormt veel uitvoeriger en uiteraard exacter het interessante leven van haar grootvader. Het derde is gewijd aan haar vader die het fortuin van de familie in een bewogen leven erdoor heeft gejaagd. Vooral die twee laatste hfdst. zijn erg interessant qua verhaal en qua vertelkunst. Afstandelijk, ironisch en met 'n gevoel voor veel details, en veel culturele en politieke opmerkingen; dat alles maakt dit boek een zeer interessante verhandeling, een soort vie romance van een familie, voorzien van veel kritische opmerkingen. Kleine druk.
(Biblion recensie, Redactie..)

Prijs €5,-
Verder lezen

Stanley&Livingstone

Stanley&Livingstone uit Utrecht

Logo Stanley&Livingstone

Van Harte Welkom bij Stanley&Livingstone!
GRATIS verzending bij besteding van €20,- of meer, nog eens 10% KORTING bij besteding van €40,- of meer.
U kunt kiezen uit een gevarieerd en alsmaar groeiend aanbod aan literatuur en romans, Engelstalige, Franstalige, Duitstalige en ook Spaanstalige boeken, maar ook Esoterie, Psychologie en Filosofie.
Alleszins de moeite waard om eens rond te kijken!
ZIEN WAT U KOOPT!
Alle boeken zijn ruimschoots voorzien van foto's zodat u een goed beeld krijgt van het boek. De staat van het boek is vaak omschreven en voorzien van een cijfer op de schaal van 1 tot 10. 10 = Nieuwstaat.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Yourcenar, Marguerite - Archieven uit het Noorden (Ex.1) Yourcenar, Marguerite - Archieven uit het Noorden (Ex.1) Yourcenar, Marguerite - Archieven uit het Noorden (Ex.1)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Stanley&Livingstone

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Stanley&Livingstone
  • Na uw bestelling ontvangen u en Stanley&Livingstone een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Stanley&Livingstone vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Stanley&Livingstone kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.