Macdonald, S. - Holy Cow !

Schrijver:
Titel: Holy Cow !
ISBN: 9789045851327
Taal: Nederlands
Uitgever: Mouria
Bijzonderheden: 2005, Paperback in prima staat
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Eén ding kan ik u wel vertellen, mevrouw. U bent terug in India om eens flink wakker geschud te worden.U zult hier dansen met de dood en herboren worden. Uw karma zal zo veel schakeringen hebben als een kameleon...'

Na een rugzakvakantie door India besluit de 21-jarige Sarah Macdonald dat ze het land uit de grond van haar hart haat. En wanneer een bedelaar op het vliegveld haar hand leest en volhoudt dat ze op een dag terug zal keren - uit liefde - houdt ze India echt helemaal voor gezien.

Elf jaar later komt de voorspelling echter uit. Wanneer haar grote liefde naar New Delhi is overgeplaatst, geeft zij haar baan als radio-dj in Sydney op om haar verloofde te volgen naar de meest vervuilde stad op aarde. Het is het ultieme offer dat ze bovendien bijna met haar leven bekoopt. Want na een vervloeking door een rondtrekkende Saddhoe loopt ze een dubbele longontsteking op. Die overleeft ze, maar niet dan nadat ze een paar ernstige vragen over haar eigen sterfelijkheid, innerlijke leegte en vroegtijdige haaruitval onder ogen heeft moeten zien.

Zo vindt Sarah Macdonald in het land waarvan ze aanvankelijk gruwt, antwoord op haar vragen over leven en dood. Ze toont ons een caleidoscopisch beeld van een overrompelend land vol bijgeloof en vervoering, waarbij ze ook nog wordt geholpen door de Dalai Lama, een heuse godin en een stelletje Bollywoodsterren.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,50 euro, thuisbezorgd 5,75 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Macdonald, S. - Holy Cow ! Macdonald, S. - Holy Cow !

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.