Verhoef Esther - Alles te verliezen

Schrijver:
Titel: Alles te verliezen
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos Amsterdam
Bijzonderheden: Paperback in goede staat
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Verhoef – Alles te verliezen
Je kunt je verleden wel de rug toekeren, maar wat als het verleden jou niet wil loslaten?

Claires leven is geslaagd. Ze is een aantrekkelijke vrouw van in de dertig en woont in een prachtig gerenoveerde boerderij samen met haar man, de gerespecteerde makelaar Harald van Santvoort, op een van de meest idyllische plekken in Nederland. Samen hebben ze twee dochters, Charlotte van vijf en Fleur van zeven.

Claire is een duizendpoot: ze is hulpouder op school, zorgt voor haar alleenstaande moeder en vormt ook de krachtige spil waar het gezin én het succesvolle Ravelijn Vastgoed om draait. Er zijn maar weinig vrouwen die niet met haar zouden willen ruilen.
Maar Claire is niet zo smetteloos als ze zich voordoet. Niemand weet waarmee zij in het verleden haar geld verdiende en dat zij een ongezonde relatie had met Marius, een beruchte crimineel. Zelfs haar eigen man is hiervan niet op de hoogte.
En dat wil ze zo houden, koste wat kost.

Na acht jaar cel is Marius weer op vrije voeten. Hij heeft Claire getraceerd en is niet van plan om zijn oude vriendin zomaar op te geven. Of heeft hij andere motieven?

Esther Verhoef veroverde in 2006 met haar thriller Rendez-vous in een keer de bestsellerlijsten, in 2007 gevolgd door Close-up. Van beide boeken zijn in totaal meer dan 450.000 exemplaren verkocht. Daarnaast schrijft zij samen met haar man onder de naam Escober psychologische actiethrillers.

Esther Verhoef veroverde in 2006 met haar thriller Rendez-vous in één keer de bestsellerlijsten, in 2007 gevolgd door Close-up. Rendez-vous werd genomineerd voor de NS Publieksprijs en bekroond met de Zilveren Vingerafdruk. De filmrechten zijn verkocht aan Endemol. Close-up werd eveneens genomineerd voor de NS Publieksprijs, bekroond met de Zilveren Vingerafdruk en genomineerd voor de Gouden Strop. Haar derde, Alles te verliezen, werd genomineerd voor de Zilveren Vingerafdruk en de NS Publieksprijs. Van de drie boeken zijn in totaal meer dan 800.000 exemplaren verkocht en de vertaalrechten zijn verkocht aan Engeland, de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Denemarken en Rusland.
Daarnaast schrijft Esther samen met haar man – onder de naam Escober – psychologische actiethrillers, waarvan Ongenade de meest recente is. www.estherverhoef.nl


Recensie(s)
Claire is al tien jaar gehuwd met de succesvolle makelaar Harald van Santfoort. Met hun twee dochtertjes wonen ze in een gerestaureerde hoeve. Het leven lacht hen toe, zo lijkt het, of toch niet helemaal? Wat als het verborgen verleden van Claire plots uit het niets opduikt? De auteur bouwt de spanning langzaam op tot een verrassend, eerder bruusk open einde. De relatief eenvoudige plot is fraai uitgewerkt. De twee ik-figuren, Claire en Harald, vertellen ieder hun verhaal in twee aparte reeksen hoofdstukjes, waarvan de nummering qua lay-out verschilt. Het verhaal is vooral meeslepend vanwege de vlotte vertelstijl, de fijnzinnige beschrijvingen van de karakters en hun gedachtewereld, de doordachte dialogen en de rake sfeerscheppingen. De thrillerauteur, de helft van het schrijversduo Escober, sleepte solo �n met het duo reeds tal van prijzen in de wacht. Uitgave in zakformaat op dundrukpapier als zogenoemde 'dwarsligger'; de regels lopen evenwijdig met de rug, zodat de lezer het boek een kwartslag moet keren en de vouw van de rug zich horizontaal halverwege de bladspiegel bevindt.
Verder lezen

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.