Capelle, Dr. H. van & Bovenkamp, Dr. A.P. van de - De Beghof. H

Schrijver:
Titel: De Beghof. Hitlers verborgen machtscentrum.
Taal: Nederlands
Uitgever: Verba
Bijzonderheden: 1994, softcover, 204 pag, 21x30cm, ruim geïll, zw/w foto`s, in goede staat
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Diep verborgen in de Beierse Alpen op de top van de Obersalzberg vlakbij het stadje Berchtesgaden lag de Berghof, Hitlers villa en centrum van de zogenaamde ‘Alpenfestung’. Samen met de reusachtige ondergrondse bunkers die met een lengte van ruim 11 kilometer ook nu nog de Obersalzberg als mollengangen doorklieven, was de Berghof de feitelijke machtscentrale van waaruit het Derde rijk en later de bezette gebieden werden geregeerd.

Hitler bracht er een belangrijk deel van zijn tijd door en ontwikkelde er zijn monstrueuze plannen die miljoenen onschuldigen het leven zouden kosten. En het was op deze plaats dat hij zijn geheime liefde beleefde met Eva Braun.

De Berghof is een rijk gedocumenteerd en met unieke foto`s geïllustreerd boek op basis waarvan de gelijknamige televisieserie werd genaakt.
Het boek geeft een onthullend en onthutsend beeld van zowel het privéleven als van de ideeën en de politieke en militaire strategie van een van de wreedste dictators uit de moderne wereldgeschiedenis
Verder lezen

Verkenner uit Groningen

Logo Verkenner

*** de boeken worden voor rekening en risico van koper verzonden ***

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Capelle, Dr. H. van & Bovenkamp, Dr. A.P. van de - De Beghof. Hitlers verborgen machtscentrum. Capelle, Dr. H. van & Bovenkamp, Dr. A.P. van de - De Beghof. Hitlers verborgen machtscentrum.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Verkenner

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Verkenner
  • Na uw bestelling ontvangen u en Verkenner een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Verkenner vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Verkenner kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.