Duijvelar Lenny en Geluk Anjo - Het Tweelingenboek

Schrijver:
Titel: Het Tweelingenboek
Taal: Nederlands
Uitgever: Lifetime
Bijzonderheden: Hardcover in goede staat
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het tweelingenboek is het onmisbare handboek voor iedereen die een twee- of meerling verwacht of heeft. Onmisbaar vanwege de complete en veelzijdige informatie die het biedt; onmisbaar om de honderden praktische tips; en onmisbaar omdat er tal van ervaringen van tweelingouders in zijn verwerkt, in de vorm van interviewfragmenten.

Het krijgen en hebben van een tweeling is echt anders! Het betekent een zwaardere lichamelijke en geestelijke belasting voor de ouders en eventuele andere kinderen in het gezin. Het betekent veel vragen en problemen waarop andere boeken nauwelijks antwoord weten. Het betekent dubbele lasten, dubbele zorgen, maar ook dubbel plezier!

Het tweelingenboek is een levendig, toegankelijk, prettig leesbaar boek. Dank zij de medewerking van vele deskundigen is het ook een degelijk en verantwoord boek. De nieuwe editie, die u thans in handen hebt, is volledig herschreven, en is beter en actueler dan ooit.
Recensie(s)
Een boek over tweelingen en weer over grofweg zwangerschap, bevalling en eerste jaar. In deze op zichzelf prima oorspronkelijke Nederlandse uitgave veel wetenswaardigheden over lichaam en geest van moeder en, zijdelings, vader die een tweeling verwachten. Alles is er goed geordend. De medische informatie is adequaat, helder en daardoor geruststellend. In de laatste hoofdstukken wordt iets gezegd over het verdere opvoeden en een terugblik van tweelingen op hun jeugd. Heel leuk, maar veel minder uitgebreid dan de babytijd, terwijl juist voor de latere ontwikkeling de lagere schooltijd, op school en thuis zo belangrijk is. Tot slot nog informatie over drie-, vier- en vijflingen. Kortom, een uitstekend boek, alleen te dik aan het begin en te dun aan het eind. Bevat tekeningen in zwart-wit en een duidelijk register, maar gek genoeg geen afzonderlijke boekenlijst. Wel wordt bij de tips af en toe naar boeken verwezen.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.