Moll, Frank - Hoog verraad

Schrijver:
Titel: Hoog verraad
ISBN: 9789050189125
Taal: Nederlands
Uitgever: Balans
Bijzonderheden: 2008, Paperback / softback, nieuw
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Als de jonge bergbeklimmer Frederik Wall aan de voet van een moeilijke Alpentop de roemruchte alpinist Harold Maas ontmoet, klimmen ze samen door de gevaarlijke wand naar boven. Dit is het begin van een hechte vriendschap. Vier jaar later gaan de twee het avontuur aan van hun leven: samen naar de Nanga Parbat, de hoogste bergwand van de Himalaya. Frederik filmt Harold op diens weg naar de top. Een beklimming van de ‘Naakte berg’ – nog nooit had een Nederlandse klimmer zo’n prestatie geleverd. Vele beklimmingen volgen, en Maas’ status als Nederlands succesvolste alpinist is onbetwist.Totdat Frederik zijn vriend en inspirator Harold twintig jaar later confronteert met prangende vragen over diens eenzame laatste uren op de Nanga Parbat, nadat Frederik was omgedraaid. Vragen die hem al jaren dwarszitten. Waarom nam Harold geen topfoto’s? Is hij eigenlijk wel helemaal boven geweest? De vraag wat de vriendschap tussen Frederik en Harold werkelijk heeft betekend, wordt daarmee onontkoombaar.Hoog verraad is een verhaal over vriendschap en deceptie, maar het is ook een zedenschets van de chique Koninklijke Alpenvereniging, waar men elkaar niet graag voor leugenaar uitmaakt. Een bergbeklimmer geloof je nu eenmaal op zijn woord, zo luidt de alpine erecode.
Verder lezen

Lorem ipsum uit Zuidlaren

Logo Lorem ipsum

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Moll, Frank - Hoog verraad

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lorem ipsum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lorem ipsum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lorem ipsum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lorem ipsum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lorem ipsum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.