Härtel, E.G.H. - Vijf dolle dagen ..... in mei 1940

Schrijver:
Titel: Vijf dolle dagen ..... in mei 1940
Taal: Nederlands
Uitgever: Geschiedkundige Kring van Stad en land van Bergen op Zoom
Bijzonderheden: Gebrocheerd, 169 pgs, uitg 1984
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De schrijver, tevens oud-voorzitter van onze kring, heeft een druk publicitair leven achter de rug.Vele jaren noeste arbeid heeft tot dit werk geleid. De kennis van en de nieuwsgierigheid naar de Tweede Wereldoorlog wordt gedegen weergegeven in een boek, dat de redactiecommissie als "uniek" bestem¬pelt. Diepgaand bronnenonderzoek ligt aan deze studie ten grondslag. Een stuk niet of nauwelijks blootgelegde geschiedenis - verder strekkend dan alleen voor stad en omgeving - is boven de oppervlakte gekomen. Jaren vrije tijd is geofferd, waarmee de kring in staat is gesteld deze studie het licht te doen zien.
Verder lezen

Waterschans uit Bergen op Zoom

particulier

Logo Waterschans

Waterschans boeken BEMIDDELT in de verkoop van tweedehands boeken die verband houden met de geschiedenis van Bergen op Zoom. Kopers en aanbieders komen dan ook meestal uit deze stad en omgeving. Afhalen of verzending van boeken is een zaak tussen aanbieder en belangstellende.
Gezocht boek niet gevonden? Stuur eens een berichtje, of kijk ook eens op www.GeschiedkundigeKringBoZ.nl/winkel. Er is soms meer beschikbaar dan op de website staat.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Härtel, E.G.H. - Vijf dolle dagen ..... in mei 1940

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Waterschans

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Waterschans
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Waterschans een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Waterschans vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Waterschans kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.