Janse, H. / Meischke, R. / Mosselveld, J. Van / Tyghem, F. Van

Schrijver:
Titel: Keldermans architectonisch netwerk nederlanden / druk 1
ISBN: 9789012055451
Taal: Nederlands
Uitgever: Sdu Uitgevers
Bijzonderheden: 2002, Paperback / softback, nieuwstaat, enige verkleuring op de snijkant
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Gedurende een groot deel van de vijftiende en zestiende eeuw was het vermaarde bouwmeesters¬geslacht Keldermans actiefin Brabant, Vlaanderen, Zeeland, Holland, Utrecht en Gelderland.
De opeenvolgende generaties werkten als bouwmeesters, beeldhouwers en steenhandelaren aan kerken en torens, kastelen en paleizen, woon- en stadhuizen en fortificaties in o.a. Mechelen, Leuven, Brussel, Gent, Middelburg, Alkmaar, Bergen op Zoom, Breda, Delft en Utrecht.
Het gereedkomen van de restauraties van het Markiezenhof en de Gertrudiskerk te Bergen op Zoom is aanleiding geweest voor een nieuw archief- en literatuuronderzoek naar het aandeel van de familie Keldermans in de bouwactiviteiten van die periode.
Gerenommeerde auteurs van zowel Belgische als Nederlandse zijde hebben de diverse aspecten van het Keldermans-oeuvre opnieuw belicht, waarbij vooral het werk van Anthonis I en Rombout II centraal stond.
Verder lezen

Waterschans

Logo Waterschans

Waterschans boeken BEMIDDELT in de verkoop van tweedehands boeken die verband houden met de geschiedenis van Bergen op Zoom. Kopers en aanbieders komen dan ook meestal uit deze stad en omgeving. Afhalen of verzending van boeken is een zaak tussen aanbieder en belangstellende. Gezocht boek niet gevonden? Stuur eens een berichtje, of kijk ook eens op www.GeschiedkundigeKringBoZ.nl/winkel. Er is soms meer beschikbaar dan op de website staat.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Janse, H. / Meischke, R. / Mosselveld, J. Van / Tyghem, F. Van - Keldermans architectonisch netwerk nederlanden / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Waterschans

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Waterschans
  • Na uw bestelling ontvangen u en Waterschans een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Waterschans vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Waterschans kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.