Havell, Jane - redaktie - Warme en Koude Dranken

Schrijver:
Titel: Warme en Koude Dranken
ISBN: 9789061826439
Taal: Nederlands
Uitgever: Time-Life International Nederland - 1984 - serie Praktisch Koken - 2-de druk
Bijzonderheden: Hardback - gebonden - 176 blz - zeer goed exemplaar
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,48 (binnen Frankrijk)
Meer info: Zeer uitgebreid boek met recepten en manieren van klaarmaken, rijkelijk ge-illustreerd met veel kleurenfotoos en index/herkomst van de recepten met algemene woordenlijst.
850 gram - brievenbuspost

Gore Pigal uit Sainte Marie

Logo Gore Pigal

Ons winkeltje Gore Pigal betaalt aan Boekwinkeltjes NL voor elk besteld boek 15% commissie + € 0,25 cent per boek maar ook als U het boek annuleert ! Omdat de boeken vanuit Frankrijk volgens het nederlands posttarief à € 3,48 voor 'n boek tot 500 gram verzonden worden, weet U waar U aan toe bent en wat de totaalprijs is voor het bestelde boek. Boeken en paperbacks dikker dan 3,2 cm worden opengeslagen als brievenbus verzonden. Dit alles om verwarring te voorkomen!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Havell, Jane - redaktie - Warme en Koude Dranken Havell, Jane - redaktie - Warme en Koude Dranken Havell, Jane - redaktie - Warme en Koude Dranken Havell, Jane - redaktie - Warme en Koude Dranken Havell, Jane - redaktie - Warme en Koude Dranken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Gore Pigal

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Gore Pigal
  • Na uw bestelling ontvangen u en Gore Pigal een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Gore Pigal vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Gore Pigal kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.