Vanwesenbeeck, C. - Het Markiezaat van Bergen op Zoom

Schrijver:
Titel: Het Markiezaat van Bergen op Zoom
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum BV
Bijzonderheden: 1986, Gebonden, harde kaft, 168 pags. Als nieuw, scheurtje 2 cm in los omslagblad.
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 1987wordt het feit herdacht dat 700 jaar geleden de heerlijkheid van Bergen op Zoom, later tot Markiezaat verheven, tot stand is gekomen en dat is met recht een aanleiding voor een mooi geïllustreerd boekwerk. Het voormalige Markiezaat besloeg een groot deel van het huidige West Brabant. In dit gebied treft men een rijke historie, een prachtige natuur en een schoonheid in architectuur.
Het Markiezenhof, het voormalige woonpaleis van de markiezen van Bergen 'op Zoom, spant uiteraard de kroon. Maar behalve dat gebouw zijn er nóg vele prachtige monumenten.
In het boek komen eveneens de uitgebreide natuurgebieden aan de orde; maar ook de belangrijkste culturele evenementen. De lezer kan zich overtuigen van de pracht van dit gebied. Een must voor de Westbrabanders en een prachtige herinnering voor bezoekers.
Verder lezen

Waterschans uit Bergen op Zoom

particulier

Logo Waterschans

Waterschans boeken BEMIDDELT in de verkoop van tweedehands boeken die verband houden met de geschiedenis van Bergen op Zoom. Kopers en aanbieders komen dan ook meestal uit deze stad en omgeving. Afhalen of verzending van boeken is een zaak tussen aanbieder en belangstellende.
Gezocht boek niet gevonden? Stuur eens een berichtje, of kijk ook eens op www.GeschiedkundigeKringBoZ.nl/winkel. Er is soms meer beschikbaar dan op de website staat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vanwesenbeeck, C. - Het Markiezaat van Bergen op Zoom

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Waterschans

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Waterschans
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Waterschans een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Waterschans vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Waterschans kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.