Giroud, F. - Mijn grote liefde

Schrijver:
Titel: Mijn grote liefde
ISBN: 9789055150618
Taal: Nederlands
Uitgever: Gennep, Uitgeverij Van
Bijzonderheden: In goede staat. Gebonden. 1995. 99 blz.
Prijs: € 2,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Recensie(s)
Een welgestelde, gescheiden literair agente in Parijs, ongeveer 40 jaar, ontmoet tijdens een receptie een jonge ambitieuze advocaat. Zij beginnen een hartstochtelijke verhouding. Hij heeft een moeilijke jeugd achter zich als enig overgebleven joods kind, zij is een bourgeoise. Boeiend, in eenvoudige stijl, helder analyserend beschreven. Goed vertaald. Giroud (1916) is oud-minister van vrouwenzaken en cultuur in Frankrijk en schreef samen met B.H. Lvy 'Mannen en vrouwen' (a.i. 94-01-101-X).
(Biblion recensie, P. Boone.)

Verwijderd bibliotheekboek.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

***Bij Feestboek is het mogelijk om uw bestelling als cadeau te verzenden*** *** Het volledige aanbod van Feestboek vindt u op: http://feestboek.boekwinkeltjes.nl *** Literatuur * Biografieën * Kunst * Muziek * Films * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * Religie * Heemkunde * Verzamelbundels * Stripalbums * Kookboeken * Hobbyboeken * Schaken en meer!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Giroud, F. - Mijn grote liefde

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.