Kohnstamm, Dolph en Elly Cassee (red.) - Nieuw cultureel woorde

Schrijver:
Titel: Nieuw cultureel woordenboek. Encyclopedie van de algemene ontwikkeling.
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos, Amsterdam
Bijzonderheden: Gebonden, 2003, 752 blz. Met foto's, tekeningen en een index. Pakketpost. Licht vouwtje in de eerste 2 blz.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Woordenboek en compendium van de Nederlandse cultuur. Het werk gaat uit van cultuur in de brede betekenis, het pretendeert alles wat een samenleving van mensen heeft voortgebracht en eigen is, op te nemen. Het gaat over taal, kunst, geschiedenis en popmuziek, maar ook over dijken, spreekwoorden, strips, handel en de ooievaar. De woorden zijn onderverdeeld in een 6-tal kennisgebieden, en daarbinnen in een aantal subhoofdstukken. Elk trefwoord is voorzien van een korte encyclopedische omschrijving. Het boek is veelomvattend, maar beperkt zich tot de Nederlandse en de belangrijkste internationale cultuur. Vlaanderen en de allochtone culturen zijn bewust buiten beschouwing gelaten. De uitgave is enig in zijn soort en geschikt voor iedereen die zijn algemene ontwikkeling op peil wil houden, maar ook nuttig voor allochtonen die willen inburgeren en een snel overzicht wensen van alle facetten van de Nederlandse cultuur.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.