Movsesjan, Sergej and Lukás Klíma - Czech open: Pardubice Phe

Schrijver:
Titel: Czech open: Pardubice Phenomenon
Taal: Engels
Uitgever: Nakladatelství ZÁR
Bijzonderheden: Ostrava, 2009. 176 p. Diagr. Geïllustr. ISBN 978-80-86725-08-6.
Prijs: € 6,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Geschiedenis van het 'Czech Open' schaaktoernooi. Veel foto's, 20 uitvoerig geannoteerde partijen en 58 opgaven uit partijen die in eerdere afleveringen van het toernooi werden gespeeld, plus uitgebreide oplossingen.

Schaken - Boeken uit Ten Boer

Logo Schaken - Boeken

De boeken van Schaken - Boeken kunnen in de volgende staat verkeren: redelijk - goed - prima - nieuwstaat. Vrijwel iedere titelbeschrijving gaat vergezeld van een boekafbeelding. Verdere gegevens: auteur(s), (onder)titel, plaats van uitgave, uitgever, jaar van uitgave, aantal pagina's, druk, ISBN, illustraties, wel/niet gebonden, stofomslag, serie, deelnummers. Snelle en goede verzending naar landen binnen Europa. HOUDT U WEL REKENING MET (VRIJ) HOGE PORTOKOSTEN BIJ VERZENDEN NAAR ANDERE LANDEN!! Verzendkosten (gelijk aan die van PostNL) en -risico zijn voor de koper. Uiteraard is ook aangetekend versturen mogelijk. Wanneer de overschrijving is ontvangen, gaat het boek op de bus.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Movsesjan, Sergej and Lukás Klíma - Czech open: Pardubice Phenomenon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Schaken - Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Schaken - Boeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Schaken - Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Schaken - Boeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Schaken - Boeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.