Lorler, M. - Praktische natuurmagie / druk 1

Schrijver:
Titel: Praktische natuurmagie / druk 1
ISBN: 9789062290208
Uitgever: Synthese Uitgeverij b.v.
Bijzonderheden: 2006, Paperback / softback,
Prijs: € 14,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Praktische natuurmagie is het meest volledige handboek over sjamanisme.Het geeft een helder beeld van de oeroude kennis der sjamanen.
Door middel van oefeningen, meditaties en rituelen afkomstig uit de sjamanistische magie, krijgt de mens gelegenheid zich in verbinding te stellen met het wezen van de kosmos, waardoor hij leert zijn eigen lot te lezen.
Recensie(s)
Sjamanisme is een magisch systeem dat, als iedere vorm van magie, de levensproblematiek actief benadert. In de Nieuwe Tijd van het Watermantijdperk, stelt de schrijfster - een 33-jarige "Heilpraktikerin" met een graad in de wijsbegeerte aan de universiteit van Munchen -, moeten wij dan ook niet meer op de verlosser wachten, maar de verlossing zelf ter hand nemen. En hiertoe biedt volgens haar het eeuwenoude sjamanisme de gelegenheid, omdat de sjamaan-priester bij uitstek degene is, die via het oproepen van bovennatuurlijke krachten ons in verbinding brengt met het wezen van de kosmos, "waardoor ieder leert zijn eigen lot te lezen en zijn wetmatigheid te volgen". Hoe dit proces in werking gezet wordt en verloopt, legt de auteur uit aan de hand van aanwijzingen, oefeningen, meditaties en rituelen, waarbij de beeldentaal van het z.g. medicijnwiel een grote rol speelt. Een informatief, waardevol, maar moeilijk boek over hedendaagse toepassing van oude kennis.
Verder lezen

Lillith uit Oegstgeest

Logo Lillith

de verpakking wint geen schoonheidsprijzen, probeer zoveel mogelijk te recycelen en toch veilig te versturenboekenlijst is helaas niet update, veel mensen bestellen en zien er vervolgens vanaf :(

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lorler, M. - Praktische natuurmagie / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lillith

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Lillith
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lillith een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lillith vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Lillith kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.