Peskens, R.J. - De Man met de Urn - EERSTE DRUK

Schrijver:
Titel: De Man met de Urn - EERSTE DRUK
ISBN: 9789028205512
Taal: Nederlands
Uitgever: G.A. van Oorschot
Bijzonderheden: 1981, 1e druk, 155 pp, paperback, in zeer goede+++ staat (als nieuw eigenlijk; zie foto)
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Recensie:
Het verhaal 'De bloemenkoopman' uit de laatste bundel (1981) van R.J. Peskens verscheen al in 1958 in Tirade, geruime tijd voor het succes van 'Twee vorstinnen en een vorst' (1975) en 'Mijn tante Coleta' (1976). Ook in 'De man met de urn' staan enige verhalen die zich afspelen in Vlissingen. In 'Wat een kind begrijpen kan', dat mogelijkerwijs als vingeroefening voor de afdeling 'Het verval' in 'Twee vorstinnen en een vorst' is geschreven, zoekt een ik-figuur zijn ouder wordende ouders op. In 'Een causerie' komt hij na de dood van zijn ouders (als 'bekend stadsgenoot') terug in zijn geboortestad om een voordracht te houden voor een culturele vereniging. Het verhaal, 'De bloemenkoopman' en 'Gedegradeerd' zijn anders van karakter. Daarin worden de lotgevallen beschreven van mannen die het contact verliezen met de werkelijkheid. In 'Voor de armen van Gouda' zien we een ik-figuur - in wie de uitgever zelf te herkennen is - die op zoek is naar brieven van de dichter H. (ongetwijfeld Jan Hanlo) en geconfronteerd wordt met een weerbarstige dame. De prachtige verhalen van Peskens vallen op door een afwisseling van mededogen en bitterheid. Ingehouden en sobere stijl.
(Biblion recensie, Jos Radstake.)
Verder lezen

Keetje uit Nieuwveen

Logo Keetje

Welkom bij boekwinkeltje Keetje.
U ontvangt een e-mail met betaal informatie na uw bestelling. Boeken worden na ontvangst van betaling verstuurd. Zendingen meestal dagelijks maar ten minste 3x per week.
Alle boeken zijn verpakt in transparante beschermende folie en worden bewaard in een frisse en goed geconditioneerde ruimte. De boeken op de foto's zijn de echte exemplaren.
De verzendkosten staan bij elk boek apart vermeld.
PostNL brievenbuspost vanaf € 3,40 tot € 3,90.
Pakketpost:
DPD (naar pick-up parcelshop) tot 20 kg € 5,05
DPD thuisbezorgd tot 20 kg € 6,45
PostNL tot 10 kilo: € 6,95
Verzekerd verzenden € 8,15
Tarieven België
DPD tot 20 kg € 7,35 (naar afhaalpunt € 6,85)

U kiest zelf uw verzendwijze.
Verzend- en evt. retourkosten voor rekening van koper. Verzending voor risico van de ontvanger. Verzekerd verzenden mogelijk. Afhalen in Nieuwveen mogelijk. Mail me gerust als u meer informatie wilt hebben. Koop Slim! Bestel meerdere boeken tegelijk en bespaar op de porti-kosten.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Peskens, R.J. - De Man met de Urn - EERSTE DRUK

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Keetje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Keetje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Keetje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Keetje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Keetje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.