Zeiler, Frits David - Sporen van de Hanze. Glorie van een goude

Schrijver:
Titel: Sporen van de Hanze. Glorie van een gouden eeuw
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders, Uitgeverij
Bijzonderheden: 1997, 160 pp, ill., gebonden, hardcover, stofomslag, uitstekende staat
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Toen bij het 75O-jarig bestaan van Zwolle als stad werd voorgesteld om het legendarische Hanzeverbond nieuw leven in te blazen, kon niemand vermoeden hoe zeer dit initiatief zou aanslaan. De naam 'Hanze' was genoeg om iets op te roepen: een herinnering aan avontuurlijke tijden, aan grote rijkdommen die werden vergaard door de overzeese handel en aan de belangrijke rol die de steden in de IJsselstreek daarbij vervulden.

Lang vóór de Hollandse Gouden Eeuw maakte Oost-Nederland een bloeiperiode door, waarvan allerlei sporen nog altijd in de steden te bewonderen zijn. De Stichting Hanzesteden heeft daarop ingehaakt en brengt het cultuurhistorisch erfgoed onder de toeristische aandacht. Het blijkt dat het thema 'Hanze' een grote aantrekkingskracht heeft.
Verder lezen

Kringloop Kampen

Kringloop Kampen uit IJsselmuiden

Logo Kringloop Kampen

De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 3,95. Een zwaarder of groter pakje versturen wij met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zeiler, Frits David - Sporen van de Hanze. Glorie van een gouden eeuw

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kringloop Kampen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.