Vugt, Sander van - Leerboek Linux. Deel 1-Systeembeheer. Derde

Schrijver:
Titel: Leerboek Linux. Deel 1-Systeembeheer. Derde druk
Taal: Nederlands
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: 2005, 672pp, paperback, incl. dvd, goede staat
Prijs: € 16,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Leerboek linux Deel 1 - Systeembeheer is bedoeld voor mensen die willen leren hoe ze een Linux-systeem moeten beheren en die nog niets van linux weten. Algemene kennis van computersystemen wordt echter wel verondersteld. Dit boek is geschreven voor gebruik in een leeromgeving. Het boek is ideaal om onder leiding van een docent te gebruiken. Daarnaast is het uitstekend geschikt voor zelfstudie. Door middel van praktische opdrachten en theoretische oefeningen bent u in staat het geleerde op een optimale wijze toe te passen en te verwerken. Nadat u dit boek bestudeerd hebt, bent u op het niveau om LPI examens LPIC 101 en LPIC 102 te doen en het LPI-1 certificaat te behalen. Bedenk u echter wel dat er om deze examens te halen niet alleen theoretische kennis nodig is, maar ook veel 'hands-on' ervaring. Bij het schrijven van dit boek is gekeken naar de twee belangrijkste Linux-distributies: Fedora en SUSE Linux Professional. Dit betekent dat u regelmatig verwijzingen naar deze distributies tegenkomt. Het boek is echter ook geschikt wanneer u een andere distributie gebruikt. Op de bijgeleverde dvd staat een volledige distributie van SUSE Linux Professional.
Verder lezen

Kringloop Kampen uit Kampen

zakelijk

Logo Kringloop Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. De volgende verzendkosten gelden uitsluiten voor verzending binnen Nederland.: Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,15. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.Verzenden naar het buitenland kan natuurlijk ook tegen de gelden tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Kringloop Kampen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Kringloop Kampen
    Kamer van Koophandel nummer: 05038730
    NL008801551B01
    http://www.kringloopkampen.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.