Baron-Reid , Collette . [ isbn 9789021554266 ] - Gewichtsverlie

Schrijver:
Titel: Gewichtsverlies voor Mensen die te Veel Voelen . ( Een 4-stappenplan voor 8 weken . ) De verborgen oorzaak van overgewicht: een overdosis empathie. Een nieuw licht op eetproblemen. Veel vrouwen hebben moeite om af te vallen en op gewicht te blijven.
ISBN: 9789021554266
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers .
Bijzonderheden: paperback in zeer nette bijna als nieuwe staat - 4516 - 1e dr 2013 - 285 p - 440 gr -
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Niet omdat zij niet weten wat zij zouden moeten eten of te weinig wilskracht hebben: zij voelen te veel. Zij nemen de gevoelens van anderen over en dragen het gewicht van de wereld op hun schouders. Ze hebben geen idee waarom ze van streek zijn, en gaan eten. De lezer leert het bombardement aan gevoelens te begrenzen, patronen bij sterke emoties te veranderen, en voedsel te kiezen dat lichaam, geest en stemming ondersteunt.


Overgewicht is een probleem, diëten hebben zelden blijvend effect en dus gaat de zoektocht naar oplossingen voort. Deze Amerikaanse levenscoach legt de schuld van het dik worden bij een overdosis empathie. Mensen die te veel voelen, weten met hun emoties geen raad en zoeken een uitweg in eten. Zij beschrijft een acht weken durend stappenplan om verkeerde eetpatronen te doorbreken. Het is een zelfhulpboek met oefeningen: visualisaties, het bijhouden van een dagboek en vooral goed voor jezelf zorgen. In verschillende hoofdstukken zijn ervaringsverhalen verwerkt. Pas als de emotionele kant van het verhaal enigszins op orde is, komt ook deze auteur met de gebruikelijke aanwijzingen: gezond eten en voldoende bewegen. Haar visie op gezond eten is: bij voorkeur biologisch, zo min mogelijk toevoegingen en eventueel glutenvrij. Dit boek is in zoverre anders dan het gemiddelde dieetboek, dat de psychische achtergrond van het verstoorde eetgedrag voorop staat en ook aangepakt wordt. Voor wie bereid is naar binnen te kijken. Met register en biblbiografie; wel tips, geen recepten.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Baron-Reid , Collette . [ isbn 9789021554266 ] - Gewichtsverlies voor Mensen die te Veel Voelen . ( Een 4-stappenplan voor 8 weken . ) De verborgen oorzaak van overgewicht: een overdosis empathie. Een nieuw licht op eetproblemen. Veel vrouwen hebben moeite om af te vallen en op gewicht te blijven.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.