Delnooz, Fons en Martinot, Patricia - Op weg naar zuiverheid; i

Schrijver:
Titel: Op weg naar zuiverheid; inzicht in dualiteit
ISBN: 9789020282641
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes
Bijzonderheden: softcover, 2001, 135pp, als NIEUW, foto=boek
Prijs: € 4,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Soms ontmoet de mens een glimp van God in zichzelf. Hij weet dan: ik ben Liefde. Hij heeft zijn ware aard en bestemming gevonden. Soms is deze vonk zo sterk, dat zij voor altijd in de mens blijft branden. Meestal dooft het vuur. Maar blijft er niet altijd een verlangen naar deze vonk? Deze vonk wil aangewakkerd worden, maar hoe? Daarover gaat dit boek.
We zijn allen op weg naar het Licht, maar maken daarbij grote omwegen. Een van de omwegen is het zich verliezen in de prikkels van alledag. Willen we diep in contact komen met onze Bron, dan is daar ruimte voor nodig. Die ruimte is stilte, rust en aandacht. Maar we laten ons bombarderen met prikkels, en deze prikkels zijn energieën waar we ons mee verbinden. Datgene waarmee we ons verbinden, komt versterkt bij ons terug. Wat gebeurt er dus als we naar een programma met geweld op de televisie kijken? Dan openen we de energetische geweldsspiraal in de wereld, zijn er deel van en versterken deze. Wat gebeurt er als we ons verbinden met innerlijke rust en stilte? Dan verbinden we ons met de stille kracht van miljoenen mensen die ons zijn voorgegaan op hun pad naar het innerlijk licht.
De weg naar zuiverheid vraagt om diepgaande keuzes en de bereidhé:1ó vragen te stellen ten aanzien van de druk van de samenleving. Het is een boek voor ouders van kinderen die diep van binnen verlangen naar de stilte in hun hart, maar deze vraag nog niet kunnen verwoorden naar hun ouders. Het is een boek voor volwassenen die op zoek zijn naar hun essentie van waaruit ze met de Oneindige Bron van licht, liefde en waarheid verbonden zijn. Het is een gedurfd boek in een tijd waarin 'de prikkel' gezien wordt als het grootste cultuurgoed.
De weg naar zuiverheid vraagt om diepgaande keuzes en de bereidheid vragen te stellen ten aanzien van de druk van de samenleving. Het is een boek voor ouders van kinderen die diep van binnen verlangen naar de stilte in hun hart, maar deze vraag niet kunnen verwoorden naar hun ouders. Het is een boek voor volwassenen die op zoek zijn naar hun essentie van waaruit ze met de Oneindige Bron van licht, liefde en waarheid verbonden zijn. Het is een gedurfd boek in een tijd waarin 'de prikkel' gezien wordt als het grootste cultuurgoed.
Verder lezen

Boekhandel Shambala

zakelijk

Boekhandel Shambala uit Alkmaar

Welkom bij Boekhandel Shambala!
Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van mij binnen 3 dagen een ontvangstbevestiging met nadere gegevens over betaling en verzending van het boek (als een boek door de brievenbus past, zijn de verzendkosten binnen Nederland via PostNL € 4,35; naar België zijn de verzendkosten via DPD € 7,00 voor een pakket tot 3 kilo, ook als het niet door de brievenbus past).
Let op dat mijn mail in uw SPAM-box terecht kan komen!
Groetjes van Fleur

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Delnooz, Fons en Martinot, Patricia - Op weg naar zuiverheid; inzicht in dualiteit

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Shambala

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Shambala
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekhandel Shambala
    Kamer van Koophandel nummer: 76996484
    NL003133243B47
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Shambala een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Shambala vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekhandel Shambala kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.